Baterijske škarje KAMIKAZE

Vodilni blagovni znamki v kmetijskem sektorju Volpi Originale in Kamikaze sta združila znanje ter izkušnje in razvila novo linijo baterijskih naprav, ki ponuja celotno paleto izdelkov za obrezovanje in vezanje.

07.12.2023

Vodilni blagovni znamki v kmetijskem sektorju Volpi Originale in Kamikaze sta združila znanje ter izkušnje in razvila novo linijo baterijskih naprav, ki ponuja celotno paleto izdelkov za obrezovanje in vezanje. Izdelane so naprave, ki bodo zadovoljile vse potrebe profesionalnih in drugih uporabnikov.
Kamikaze Volpi združuje visoko tehnologijo in visoko kakovost materialov za zagotavljanje maksimalne učinkovitosti z minimalnim naporom upravljalca. Vsa orodja so opremljena z brezkrtačnimi motorji, ki omogočajo razvoj visoko zmogljive, a lahke ter kompaktne naprave.
Vse izdelke Kamikaze Volpi lahko uporabite z eno, unificirano baterijo in polnilnikom in se tako izognete nakupu baterij različnih napetosti in optimizirate stroške in prostor.
Kamikaze Volpi vam omogoča izbor najprimernejše naprave za vse vrste rastlin, ki jih želite vzgajati in negovati kot so oljke, vinska trta, sadno drevje, grmovnice in okrasne rastline.

 

 

Dokumenti

 
 
 

Naši partnerji

 

Oglej si vse

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.